Stora Skidspårspriset till Filipstads SF
I sedvanlig hård konkurrens delas Stora Skidspårspriset 2016 ut till spårgruppen i Filipstads Skidförening som sköter skidspåren vid Kalhyttan-Filipstads skidstadion i Värmland.

Så här lyder juryns motivering:

?Spårgruppen i Filipstads skidförening har under de senaste åren genom uthållighet, engagemang och spetskunskap positionerat sig som en av de bästa längdskidanläggningarna i Sverige. Man har vid sin anläggning Kalhyttan-Filipstads skidstadion skapat en inbjudande längdskidåkningsmiljö med spår av yppersta klass för alla skidälskare. Detta, i kombination med regelbundna spårrapporter på Skidspår.se, gör att man lockar till sig såväl motionärer, ungdomar och elitåkare från när och fjärran. Som skidåkare behöver man aldrig vara besviken på spåren vid Kalhyttan-Filipstads skidstadion!?

Stora skidspårspriset är instiftat av Skidspår.se och Svenska Skidförbundet och delas varje år ut till en person eller grupp av personer som gjort stora insatser för att tillhandahålla preparerade längdskidspår. Vi vill genom detta pris uppmärksamma personer som ägnar en stor del av sin fritid på att tillhandahålla preparerade skidspår.

Vi kommer inom kort att publicera en intervju med vinnaren.

Ett stort grattis till spårgruppen i Filipstads Skidföreing! Tack också till alla er som skickat in nomineringar!

Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT