Stora Skidspårspriset 2013 går till Spårgruppen i Härlövs IF

52 spårgrupper var nominerade den här säsongen. Arbetet för juryn på Skidspår.se och Svenska Skidförbundet var svårare än någonsin och som vanligt skulle vi när vi läst alla nomineringar vilja dela ut 52 priser.

Till slut kom juryn dock fram till att dela ut 2013 års Stora Skidspårspris till spårgruppen i Härlövs IF som ansvarar för prepareringen vid Bockatorpet och Skepparlövs golfbana med följande motivering:

"Serviceinriktade, engagerade och duktiga på att kommunicera. Det är ord som återkommer när spårgruppen i Härlövs IF beskrivs av skidåkare. I sitt arbete att skapa bästa möjliga skidspår söker man aktivt feedback genom att prata med besökande skidåkare, finputsar spåren med handskottning och redogör detaljerat och initierat för spårens status på Skidspår.se. För de som inte har egna skidor har man dessutom sett till att utrustning finns att låna. Inte ens det faktum att klubbstugan brann ner i början av säsongen med följden att utrustning förstördes har kunnat sätta stopp för den hängivna spårprepareringen vid Bockatorpet och Skepparlövs golfbana. Spåren hyllas inte bara av skåningar, utan även mer ?bortskämda? skidåkare från landets nordligare delar öser lovord över spårmakarna vilket säger en del. Allt detta tillsammans gör spårgruppen i Härlövs IF till en värdig vinnare av Stora Skidspårspriset 2013."


Spårgruppens Thomas Låstbom i färd med preparering. Foto: Lasse Ottosson, Kristianstadsbladet


Ett stort grattis till er! Tack också till alla er som skickat in nomineringar.

Juryn på Skidspår.se & Svenska Skidförbundet

Läs om tidigare års vinnare

Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT