Sponsrad - Pölder Sport presenterar - Magasinet Längdspecialisten

Pölder Sport presenterar - Magasinet Längdspecialisten
Pölder Sports klassiska vinterkatalog har förändrats och blir nu det digitala Magasinet Längdspecialisten.

En mycket positiv förändring som medför att vi kan ge dig bättre, snabbare och mer lättillgänglig information om utrustning för din längdåkning. I magasinet hittar du allt du behöver inför din utmaning i Vasaloppsspåren eller på motionsslingan. Magasinet ger dig våra nyheter, tips, videos, och så guidar vid dig i din jakt på rätt utrustning till dina äventyr.


Till skillnad från den traditionella katalogen kommer vi nu kunna uppdatera magasinet under hela året och på så vis ge dig relevant läsning och produkttips oavsett säsong. Men just nu är det skidåkning för hela slanten (nåja, vi ska inte glömma bort vinterlöpningen) och i Magasinet kan du bland mycket annat hitta kapitel och artiklar om följande ämnen:

LÄS OM VALET AV LÄNGDÅKNINGSKLÄDER
Vi guidar dig bland våra bästa val av skidkläder för Vasaloppet och långa dagar på tur. Läs om favoriterna från de stora märkena och vilka funktioner och för vilken skidåkare de är tänkta att passa till.

HUR LÅNGA SKIDSTAVAR SKA JAG HA?
En fråga många ställer sig och som vi så klart svarar på i Magasinet. Och inte bara på den klassiska frågan, på våra stavsidor i Magasinet svarar vi på det mesta du undrar över vid valet av rätt skidstav.

SPECIALISTER PÅ SKINSKIDOR
Och i Magasinet kan du självklart läsa allt om skinskidor och hur vi gör för att hitta rätt skinskida till just dina referenser. Men så mycket kan vi säga här att det viktigaste vid köpet av en skinskida så är det att du köper av en erfarenhet butik som kan plocka ut en bra skinskida åt dig.

Välkommen till Pölder Sport och välkommen till vårt nya Magasinet Längdspecialisten! Följ oss och Magasinet året runt för när vi inte pratar om längdskidor i det så pratar vi om orientering, löpning och swimrun en hel del också.

UPPLEV MAGASINET LÄNGDSPECIALISTEN HÄR!


Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT