Saknar du spårstatusrapporter?Saknar du spårstatusrapporter för en anläggning? Ring eller skicka ett mail till den som ansvarar för spåren (kommun, företag, skidklubb) och be dem lägga in spårstatusrapporter på Skidspår.se. Kontaktuppgifter finns oftast under upplysningar på anläggningssidorna.

Du kan också själv sätta upp den här affischen vid spåret, för att öka rapporteringsfrekvensen. Du kan också få affischen inplastad i färg om du skickar ett mail till info@skidspar.se och talar om vilken anläggning det gäller samt meddelar din adress.

Vår vision är att samla alla landets spårstatusrapporter på Skidspår.se. Vi skickade därför tidigare i höst ut information till alla landets skidklubbar, kommuner och skidanläggningar och bad dem att lämna spårstatusrapporter på Skidspår.se. Dels för att det är en bra service till landets längdskidåkare men också ett klokt sätt att få fler åkare till spåren (t ex för anläggningar som tar ut spåravgifter), då Skidspår.se vintertid har mellan 5.000-10.000 besökare varje dag.

En del klubbar och anläggningar vill också ha rapporterna på sin egen hemsida och inte hålla på att dubbelrapportera. Därför har vi tagit fram spårstatusrutan som man laddar ner från Skidspår.se och placerar på sin egen hemsida. Så snart man rapporterar spårstatus på Skidspår.se så syns rapporterna också på den egna hemsidan. Det går även att ställa in så att bara ens egna rapporter syns på sin hemsida.

Hjälp oss att få ännu fler anläggningar att rapportera spårstatus på Skidspår.se!


 

Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT