Månadens kommun och anläggningar

Under säsongen utser vi varje månad "Månadens kommun", "Månadens anläggning (föreningsdriven) och "Månadens anläggning (övriga). Det gör vi för att lyfta fram goda exempel vilka förhoppningsvis kan inspirera andra till bra spårrapportering.

Månadens längdskidåkningskommun

Månadens kommun är Jokkmokks kommun.

Jokkmokks kommun var tidigt ute med att sköta sin spårstatusrapportering på Skidspår.se. Så snart de kommundrivna spåren har preparerats lämnas en spårrapport på Skidspår.se. På kommunens hemsida finns även en direktlänk till samlingssidan för skidspår & status. Det ger bra och aktuell service för både kommuninnevånare och skidåkare från andra kommuner.

Månadens längdskidanläggning (föreningsdriven)

Månadens längdskidanläggning (föreningsdrivna) är Norra Garberg Skidcenter

Norra Garberg Skidcenter, som drivs av IFK Mora, var fram till för några år sedan en ganska anonym längdskidanläggning. Men sedan Tomas Bredberg började att rapportera på Skidspår.se med utförliga spårrapporter, ofta med inspirerande bilder, så har allt fler längdskidåkare hittat till denna välskötta och relativt snösäkra pärla, som erbjuder många spår i olika svårighetsgrader.

Månadens längdskidanläggning (övriga)

Månadens längdskidanläggning (övriga) är Långberget

På skidanläggningen Långberget i Sysslebäck i norra Värmland börjar man dagen med att lämna en spårrapport om aktuella förhållanden på Skidspår.se. Det är bra och gratis marknadsföring och uppskattat av längdskidåkare som planerar var de ska förlägga sin träning.Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT