Månadens kommun och anläggningar

Under säsongen utser vi varje månad "Månadens kommun", "Månadens anläggning (föreningsdriven) och "Månadens anläggning (övriga). Det gör vi för att lyfta fram goda exempel vilka förhoppningsvis kan inspirera andra till bra spårrapportering.

Månadens längdskidåkningskommun i mars

Luleå kommuns fritidsförvaltning levererar spårrapporter varje morgon till Skidspår.se. På kommunens sida finns Skidspår.se-spårstatusrutan som innehåller information om de utmärkta spår man skämt bort Luleå-borna med. Spårarnas morgon-rapporter byggs på med tips om vallning av skidåkarna själva.

Månadens längdskidanläggning (föreningsdriven)i mars

Täby konstsnöspår ar genom hårt arbete och bra informationsgivning lyckats skapa ett av landets mest besökta skidspår. Med rapporter på Skidspår.se berättar man om planerad spårdragning samt när spåren är dragna, precis som vi längdskidåkare vill ha det.

Månadens längdskidanläggning (övriga) i mars

Edsåsdalen arbetar smart och enkelt för att locka till sig längdskidåkare. Spårinformationen från den egna hemsidan kopieras in i en spårrapport och publiceras på några sekunder på Skidspår.se. På så sätt når man varje dag ut till tiotusentals besökare, vilka sedan kan klicka sig vidare från spårrapporten till Edsåsdalens hemsida. Smart och enkel marknadsföring.Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT