Hallå där Fia och Adam – Månadens rapportör(er)

Ni lämnade en av säsongens första spårstatusrapporter på Skidspår.se.
- Kul! Vi såg att det var lite tomt bland rapporterna och ville bidra eftersom vi själva ofta kollar spårstatus på Skidspår.se.

Vad fick er att åka till Idre fjäll?
- Vi går på Skidlinjen på Mora Folkhögskola och har höstlov denna veckan. Vi var väldigt sugna på att åka skidor och valde mellan att åka till skidtunneln i Torsby eller till Idre. Eftersom vi var i Torsby för några veckor sen och var sugna på att åka utomhus satsade vi på Idre.

Var spåren som ni förväntat er?
- Ja, det var de. Vi hade sett lite bilder på nätet innan så vi visste ungefär vad vi hade att vänta oss. Det var en kul, varierad bana och spåren preparerades varje natt.


Adam & Fia

Vad har ni för mål för säsongen?
- Vi kör båda två framförallt långlopp. Vasaloppet, Marcialonga och König Ludwig Lauf är de lopp som vi främst vill försöka pricka in formen till. Fia var 31:a på Vasaloppet i år och hoppas kunna ta några placeringar till i damklassen kommande säsong. Adam satsar mot elitledet. Annars ser vi mest fram emot att få åka mycket skidor, tävla och ha kul!

Hur använder ni Skidspår.se i er träningsplanering?
- Vi använder Skidspår.se både för att få vallatips och för att se vilka spår som är öppna och i bra skick. Det blir extra viktigt i början och slutet på säsongen när det inte finns lika mycket spår och kvaliteten kan variera mycket.

Rapporterade ni via Skidspår.se-appen eller hemsidan?
- Via hemsidan.

Tack för intervjun - vi skickar en Skidspår.se-tröja till er båda.

Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT