Få senaste spårstatus direkt på er hemsida!Få senaste spårstatus direkt på er hemsida!

Vi har utvecklat en ny funktion som gör att det nu går att få information om aktuell spårstatus direkt på sin egen hemsida, alldeles gratis.  Det är enkelt - det enda ni behöver göra är att klistra in en kodtext på er hemsida. Resten sker automatiskt.

Så snart en spårstatusrapport lämnas på Skidspår.se för en spåranläggning ni valt, så syns den också direkt för besökarna på er hemsida. Det gör att ni alltid har senaste spårstatusen på er hemsida.

Dessutom så behöver ni bara göra spårstatusrapporteringen på ett enda ställe. När ni lämnar rapporten på Skidspår.se så syns den både på er egen hemsida och på Skidspår.se.

Det finns några olika utseendealternativ att välja mellan och ni kan välja att ha spårstatusrapporter från 1-3 anläggningar. Som lite extra "godis" kan ni också välja att ha med den senaste spårstatusrapporten från ett visst län och/eller den senaste spårstatusrapporten från hela landet.

Naturligtvis är den här funktionen helt gratis!

Läs mer om spårstatusrutan

Se exempel på några hemsidor som använder spårstatusrutan på sin hemsida (öppnas i nytt fönster): Rättviks kommun
Tolered-Utby Orientering
Stugun SOK Gjurd
Hammerdals IF
Tibro kommun
Visborgs OK
Vårby IK
OK Tyr
Rembo IK


Skidspårsteamet      

OBS! Föreningar som använder Klubben-on-line rekommenderas att klistra in koden under Anslagstavlan på sin sida, då det endast är den delen av sidan som klarar html-kod.


 

Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT