Bli Skidspår.se-ambassadörVill du bli Skidspår.se-ambassadör?

Skidspår.se skapades som ett hjälpmedel för landets längdskidåkare att hitta preparerade skidspår. Visionen är att "Skidspår.se ska vara en samlingsplats för spårrapporter från alla klubbar, kommuner och längdskidanläggningar?

Vi är på god väg, men vi vill få ännu fler skidåkare, klubbar, kommuner och längdskidanläggningar att rapportera spårstatus på Skidspår.se för att hjälpa oss längdskidåkare.

Vi söker därför ännu fler ?ambassadörer? som vill hjälpa till att påverka så att vi får ännu fler att lämna spårstatusrapporter på Skidspår.se.

Exempel på uppgifter för en Skidspår.se-ambassadör kan vara:

- Kontakta och påverka de skidklubbar, kommuner och övriga längdskidanläggningar som inte redan rapporterar på Skidspår.se. T ex genom att kontakta eller skicka e-post till dessa klubbar, fritidsförvaltningen i din kommun och de längdskidanläggningar som du brukar besöka (t ex på din fjällsemester eller träningsläger).

- Se till att alla anläggningar i din närhet har vår ?affisch" som uppmanar till fler spårstatusrapporter. Gärna på flera ställen på anläggningen.

- Uppmana vänner och kollegor att alltid lämna en spårstatusrapport när de varit ute och åkt, via hemsidan eller våra appar.

- Dela spårstatusrapporter på Facebook, Twitter och på andra sidor (ny funktion).

- Skriva egna artiklar eller reportage (långa som korta) med koppling till Skidspår.se som kan publiceras på vår hemsida och/eller vår Facebooksida.

- Andra egna idéer som kan bidra till att uppnå Skidspår.se?s vision.

Det utgår ingen ersättning i form av pengar, men goda insatser kommer att kunna belönas, t ex genom produkter från vår webbshop och andra saker.

Du förbinder dig inte vid något - varken i form av arbetsuppgifter eller för någon tidsperiod - och du kan när som helst sluta vara ambassadör.

Intresserad att hjälpa till att göra Skidspår.se ännu bättre?
Skicka ett e-postmeddelande till kristian@skidspar.se och berätta
- Vem du är
- I vilken kommun du bor
- Vad du kan tänka dig att hjälpa till med som Skidspår.se-ambassadör

Vi ser fram emot att höra av dig!

Skidspårsteamet

Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT