200 spårstatusrapporter på 14 dagar200 spårstatusrapporter på 14 dagar 

Nu märks det att det kommit en del snö även i de mellersta delarna av landet. Mer än 200 spårstatusrapporter har lämnats på Skidspår.se under de senaste 14 dagarna.  

Många anläggningar har tagit för vana att lämna regelbundna rapporter, vilket också är ett bra sätt att få fler besökare till sin anläggning. 

Nu hoppas vi också att ännu fler privatpersoner kommer igång och rapporterar. Ni som varit ute och åkt – oavsett om det är på en golfbana, i det lokala elljusspåret eller på en större anläggning - är mer än välkomna att lämna en spårstatusrapport. På så sätt hjälper ni andra att hitta åkbara skidspår i deras närhet, vilket också är syftet med Skidspår.se!

Och kom ihåg: Spårstatusrapporter är färskvara. Är spåren inte längre åkbara så är det minst lika intressant att veta för alla längdskidåkare som letar efter åkbara spår just nu, varav mer än tusen personer besöker Skidspår.se dagligen. 

Gå in under Rapportera spårstatus för att lämna din rapport. Eller klicka på länken längst ned på respektive spåranläggningssida.

SkidhälsningarSkidspårsteamet

Copyright 1995-2024 Skidspår.se
Text eller innehåll får ej kopieras, publiceras
eller återges utan vårt tillstånd.
Site by Westling IT